ΣΠΟΡ

Οι "κολλητές" Σερένα και Βοζνιάκι ετοιμάζονται να παίξουν και «διπλό»

Οι "κολλητές" Σερένα και Βοζνιάκι ετοιμάζονται να παίξουν και «διπλό»
Instagram / carowozniacki (Caroline Wozniacki)

Σερένα Ουίλιαμς και Καρολίν Βοζνιάκι είναι εδώ και χρόνια κολλητές φίλες, αν και αντίπαλες στα γήπεδα του τέννις. Τώρα σκέφτονται να παίξουν για πρώτη φορά σαν «ζευγάρι».

Συνήθως λένε για την μοναξιά της κορυφής. Και στον ανταγωνιστικό κόσμο του τέννις είναι σπάνιες οι φιλίες μεταξύ αθλητών. Ιδιαίτερα αν μιλάμε για το αδιαφιλονίκητο νούμερο 1. Τον αθλητή που όλοι θέλουν να γκρεμίσουν από την κορυφή.

Στην περίπτωση όμως της Σερένα Ουίλιαμς έχουμε την εξαίρεση. Γιατί εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει μια απίστευτη σχέση φιλίας με την Καρολίν Βοζνιάκι. Μπορεί να τους χωρίζουν 21 τίτλοι Γκραν Σλαμ και εννιά χρόνια, αλλά η σχέση τους είναι πολύ δυνατή, όπως παραδέχονται μιλώντας στο CNN.


(Πηγή: Instagram/serenawilliams)

«Η Καρολίνα είναι ειλικρινής, αληθινή. Είναι μια πραγματική φίλη και πάντα θα μου πει την αλήθεια. Δεν επιδιώκει να κερδίσει κάτι από την σχέση αυτή και είναι κάτι που εκτιμώ αφάνταστα».

Μπορεί η μοναδική νίκη της Βοζνιάκι επί της Σερένα να ήρθε πριν τρία χρόνια στο Μαϊάμι και έκτοτε να χάνει από την Αμερικανίδα, έχοντας υποχωρήσει πια η ίδια από το νούμερο 1 στο νούμερο 17 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως η πανέμορφη αθλήτρια από την Δανία δεν κρύβει την φιλία της με την Αμερικανίδα σταρ.


(Πηγή: Instagram/carowozniacki)

Οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Instagram είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο κοντά έχουν βρεθεί οι δύο αθλήτριες. Ιδιαίτερα μετά τον επώδυνο χωρισμό της Βοζνιάκι από τον πρωταθλητή του γκολφ Ρόρι Μακλρόι το 2013, λίγες ημέρες μετά τα προσκλητήρια του γάμου τους, η Σερένα της στάθηκε όσο κανείς.


(Πηγή: Instagram / carowozniacki)

«Είναι πάντα εκεί για μένα» θα πει στο CNN, η Βοζνιάκι. «Όχι μόνο στις κακές αλλά και στις καλές, αστείες στιγμές». Οι δυο τους συχνά έχουν κοινές δραστηριότητες εκτός των κορτ. Φωτογραφίσεις, αγώνες, γυμναστική. Το ερώτημα που έχουν όλοι στα χείλη είναι πότε θα αγωνιστούν οι δυο τους σαν ζευγάρι σε τουρνουά.

«Πότε θα παίξουμε μαζί διπλό;» ρωτά με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Βοζνιάκι φέρνοντας σε αμήχανη θέση την κολλητή της, που δεν έχει απάντηση παραπέμποντας σε κάποιο μελλοντικό αγώνα.

Αν κρίνουμε βέβαια από τις φωτογραφίσεις τους, η συνύπαρξη τους στην ίδια πλευρά του γηπέδου θα μαγνητίσει σίγουρα όλα τα βλέμματα. Και όχι μόνο για τα αθλητικά τους προσόντα.

Διαβάστε και το θέμα στο cnn.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ