ΣΠΟΡ

Μεγάλη νίκη 2-1 της Καλλονής επί του ΠΑΟΚ για τους 16 του Κυπέλλου

Μεγάλη νίκη 2-1 της Καλλονής επί του ΠΑΟΚ για τους 16 του Κυπέλλου
Facebook / Kalloni FC

Το γκολ του Μακ στο τέλος κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου, μετά την ήττα με 2-1 από την Καλλονή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Αναστασιάδη και κακή τοποθέτηση της άμυνας του ΠΑΟΚ. Η Καλλονή θα μπορούσε να πετύχει και 2ο γκολ σε σουτ του αρχηγού της Μανούσου, που σταμάτησε όμως στο δοκάρι της εστίας του Δικεφάλου.


(Πηγή: Facebook/Kalloni FC)

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στην συνέχεια για την ισοφάριση δίχως όμως να βρίσκει λύσεις στην καλοστημένη αμυντικά ομάδα της Καλλονής. Αντίθετα σε μια γρήγορη κόντρα, ο Γεωργίου στο 79 ήταν εκείνος που πέτυχε και 2ο γκολ προβληματίζοντας ακόμη περισσότερο τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Τούντορ αφυπνίστηκαν στο τέλος και μείωσαν από κοντά με τον Μακ (89) με τους γηπεδούχους να ζητούν οφσάιντ, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν και την ισοπαλία λίγο αργότερα, αλλά ο Χογκ διατήρησε το 2-1. Μια τεράστια νίκη ψυχολογίας (1η στην ιστορία της Καλλονής επί του ΠΑΟΚ) για την ουραγό της Super League, αλλά τον ΠΑΟΚ με το εκτός έδρας γκολ να έχει τώρα τον πρώτο λόγο για την ρεβάνς της Τούμπας.


(Πηγή: Facebook / PAOK FC)

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια

Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-1
Εργοτέλης-Πανιώνιος 0-1

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο με δύο ματς

Πέμπτη 7/1

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (15.00 - OΤΕ Sport 3)
ΑΟ Χανιά-Ολυμπιακός (17.15 - OΤΕ Sport 3)

Διαβάστε ακόμη

Νίκες εκτός έδρας για ΑΕΚ και Πανιώνιο στα πρώτα ματς του Κυπέλλου

Προβάδισμα για πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Αστέρας και Ηρακλής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ