ΣΠΟΡ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ήρθε η ώρα των πραγματικών πρωταγωνιστών»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ήρθε η ώρα των πραγματικών πρωταγωνιστών»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSΙ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την κλήρωση των διαιτητών για τους πρώτους αγώνες των playoffs της Basket League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών για την πρώτη φάση των playoffs που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΚΕΔ, σχολιάζοντας τη διαδικασία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόυπουλος: «Νομίζω ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει εμάς τους παράγοντες, να είμαστε στο επίκεντρο. Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των playoffs, καιρός είναι να πάμε εμείς στις θέσεις μας και να μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τον Καλάθη, τον Μιλουτίνοφ, τους παίκτες της ΑΕΚ, τους παίκτες του ΠΑΟΚ και όλων των υπολοίπων ομάδων.

Καιρό έχουμε να δούμε μπάσκετ. Ας ελπίσουμε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και τους παίκτες για τους οποίους ερχόμαστε στο γήπεδο»

Έπειτα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ρωτήθηκε εάν στην κλήρωση υπήρξαν όλοι οι διαθέσιμοι διαιτητές: «Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού που παρακολούθησα τη διαδικασία, μπήκαν στην κλήρωση 12 διαιτητές, 8 διεθνείς και ακόμα 4 και μέσα απ’ αυτούς κληρώθηκαν αυτοί που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ