Μπακς - Ράπτορς 125-103: Fear the… deer με μυθικό Αντετοκούνμπο
Ένα ακόμη βήμα προς τους τελικούς του NBA έκαναν Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς και επικρατώντας 125-103 των Τορόντο Ράπτορς έκαναν το 2-0 στη σειρά.
Τα «ελάφια» με τον Έλληνα σούπερ σταρ να πραγματοποιεί ακόμη μια μυθική εμφάνιση, διέλυσαν με 125-103 τους Τορόντο Ράπτορς εντός έδρας και έφτασαν με επιβλητικό τρόπο στο 2-0 στη σειρά για τους τελικούς της Ανατολής.
Ο Αντετοκούνμπο τελείωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους (9/12 βολές, 9/16 δίποντα και 1/4 τρίποντα), 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 35' συμμετοχής, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Ερσάν Ιλιασόβα με 17 και Νίκολα Μίροτιτς με 15 πόντους.
Από τους Ράπτορς διασώθηκε ο Καουάι Λέοναρντ με 31 πόντους. Πλέον η σειρά μεταφέρεται για τα δυο επόμενα παιχνίδια στο Τορόντο, με το πρώτο να διεξάγεται ξημερώματα Δευτέρας (02:00).
Βραζιλία: Οριακό δημοσκοπικό προβάδισμα του υιού Μπολσονάρου έναντι του Λούλα
23:56
Ζελένσκι: Συνάντηση με Τραμπ στα τέλη Σεπτεμβρίου - Πιθανή μια τριμερής με τη Ρωσία μετά τις εκλογές
23:47
Παναθηναϊκός - Κηφισιά 3-1: «Πάτησαν» κορυφή οι «πράσινοι» φτάνοντας στο 3x3
23:35
«Ήταν ήδη σε καρδιακή ανακοπή»: Τι λέει ο διασώστης για τα κρίσιμα λεπτά του Μαζωνάκη στο ιατρείο
23:24