ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Δεν πάνε στο ΟΑΚΑ οι «ερυθρόλευκοι»

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Δεν πάνε στο ΟΑΚΑ οι «ερυθρόλευκοι»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Οριστική είναι η απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην κατέβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν επίσημα την αστυνομία ότι δεν πρόκειται να πάνε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα, για το πρώτο παιχνίδι των play offs της Basket League.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέληξε σε αυτή την απόφαση το Σάββατο, καθώς τη ανακοίνωσε επίσημα στο συνέδριο της Θύρας 7. Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε σήμερα ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ, οπότε δεν χρειάζονται μέτρα ασφαλείας.

Ως συνέπεια της μη προσέλευσης του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι ο υποβιβασμός του στην Α2, όπως έχει ξεκαθαριστεί από τη νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ. Ανατροπή αυτής της απόφασης δύσκολα αναμένεται, καθώς ακόμη κι αν δικαιωθούν οι «ερυθρόλευκοι» στην προσφυγή τους για την μη κανονική, όπως υποστηρίζουν, κλήρωση των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής, πάλι δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι που έχουν θέσει για να αγωνιστούν απέναντι στον Παναθηναϊκό, δηλαδή οι ξένοι διαιτητές. Αυτό το αίτημα έχει απορριφθεί από τις υπόλοιπες ΚΑΕ της Basket League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ