Στην καλύτερη αμυντική πεντάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Μια ακόμα τιμή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της χρονιάς στο ΝΒΑ.
Με αυτή τη διάκριση ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς που τα δίνει όλα για να οδηγήσει την ομάδα του στους τελικούς του ΝΒΑ στη «μάχη» με τους Τορόντο Ράπτορς, έβαλε «πλώρη» και για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς.
Μαζί με τον «Greek Freak» στην καλύτερη πεντάδα της χρονιάς βρέθηκε και ένας συμπαίκτης του, ο Έρικ Μπλέντσο, με τους Μάρκους Σμαρτ, Πολ Τζορτζ και Ρούντι Γκομπέρ (το φαβορί για το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού) να τους πλαισιώνουν.
Όσον αφορά στην δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα, σε αυτή ψηφίστηκαν οι Τζρου Χόλιντεϊ, Κλέι Τόμπσον, Τζοέλ Εμπίντ, Ντρέιμοντ Γκριν και Καουάι Λέοναρντ.
Morgan Stanley για METLEN: Σύσταση «Overweight» με τιμή-στόχο τα 5600 ευρώ
12:00
Υεμένη: Ο πρόεδρος αλ Αλίμι μιλά για έφοδο με σκοπό την ανακατάληψη του συνόλου της χώρας
11:59
Ο «Βασιλιάς του Βαλς» André Rieu έρχεται στο TELEKOM Center Athens την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2027
11:44
Υπόθεση βιασμού στο Κορνέλ: Η καταγγέλλουσα δέχεται απειλές, δήλωσε ο δικηγόρος της
11:43