Κυπελλούχος Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου - Συνέτριψε τη Λειψία
Τρία χρόνια μακριά από την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι πολλά για την Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε με 3-0 της Λειψίας στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο.
Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που το κατέκτησαν ήταν το 2016 όταν είχαν επικρατήσει 4-3 στα πέναλτι της Ντόρτμουντ. Παράλληλα η Μπάγερν Μονάχου με αυτό το τρόπαιο έφτασε τα 19 στη συγκεκριμένη διοργάνωση όντας η απόλυτη κυρίαρχος του θεσμού μιας και στη δεύτερη θέση είναι η Βέρντερ Βρέμης με έξι κατακτήσεις.
Από εκεί και πέρα το 2/2 έκανε και ο τεχνικός της Μπάγερν Νίκο Κόβατς που είχε κατακτήσει το Κύπελλο πέρσι με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (είχε νικήσει στον τελικό με 3-1 την Μπάγερν Μονάχου).
H Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με σέντρα του Αλάμπα και κεφαλιά του Λεβαντόφσκι.
Η Λειψία προσπάθησε να ανακάμψει στο ματς όμως η ομάδα του Νίκο Κόβατς είχε τις λύσεις και με δράστες τους Κομάν και Λεβαντόφσκι (σκόραρε δις) έκανε το 3-0.
Κολυδάς για κακοκαιρία Byron: Μετατοπίζονται οι βροχές στα ανατολικά - Στο Αιγαίο «ζώνη» καταιγίδων
10:01
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ 6 κράτη - Από τη σκιά στην κορυφή
10:00
Huawei Seeds for the Future: Ποιες καινοτομίες είδε στην Κίνα μία φοιτήτρια από την Ελλάδα;
10:00
Υπό την πίεση των ΗΠΑ, Ρωσία και Ινδία ενισχύουν τους διμερείς τους δεσμούς
09:54