ΣΠΟΡ

Champions League: Παίζει με Λίβερπουλ ο Κέιν

Champions League: Παίζει με Λίβερπουλ ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα της Τότεναμ με την Λίβερπουλ για τον μεγάλο τελικό του Champions League στη Μαδρίτη.

Ο κορυφαίος σκόρερ των Λονδρέζων στην Premier League τα πέντε τελευταία χρόνια, βρίσκεται εκτός δράσης μετά το σοβαρό τραυματισμό του στους συνδέσμους του αστραγάλου του στη διάρκεια του προημιτελικού με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά εδώ και μέρες έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στη ανοιχτή προπόνηση της Τότεναμ για τους δημοσιογράφους, ο Κέιν έδειξε πως είναι απολύτως έτοιμος να δώσει το «παρών» στο «Wanda Metropolitano» το βράδυ του Σαββάτου, στην πρώτη παρουσία της Τότεναμ σε τελικό Champions League.

«Είμαι σε καλή κατάσταση, ο αστράγαλος είναι και πάλι δυνατός. Είναι στην κρίση του προπονητή εάν θα παίξω ή όχι, αλλά μέχρι τώρα είναι όλα καλά», τόνισε στους δημοσιογράφους ο Κέιν και συνέχισε: «Όταν τραυματίστηκα, το μοναδικό ματς που θα μπορούσα να παίξω, με βάση το χρόνο αποθεραπείας μου, ήταν αυτό που ακολουθεί. Όλα πήγαν καλά στο διάστημα αυτό, δεν υπήρχε λόγος να βιαστώ, διότι δεν υπήρχαν άλλα ματς».

Από την πλευρά του ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ, βλέπει τη διάθεση του ποδοσφαιριστή να βοηθήσει κι αυτό τον χαροποιεί ιδιαίτερα: «Το πιο σημαντικό είναι ότι αισθάνεται καλά και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω ότι είναι 100% έτοιμος, εάν θα βρίσκεται στον πάγκο ή εκτός αποστολής, αλλά είμαστε τόσο χαρούμενοι και θετικοί με την πρόοδο που παρουσιάζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ