«Χρυσή» στο Μόναχο η Κορακάκη
Μια ακόμα διάκριση για την Άννα Κορακάκη που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που διεξάγεται στο Μόναχο.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Κινέζα Γουέι Κιάν με 239.6. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Μιντζούνγκ Κιμ από τη Νότια Κορέα με 220.8 βαθμούς.
Στον προκριματικό του αγωνίσματος η Κορακάκη κατετάγη τέταρτη με 582 βαθμούς, την ώρα που πρώτη ήταν η Ολένα Κόστεβιτς από την Ουκρανία, η οποία με επίδοση 587 ισοφάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ σε προκριματικό. Εκτός από την Κορακάκη, στον προκριματικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι μετείχε από ελληνικής πλευράς και η Χριστίνα Μόσχη, η οποία με επίδοση 561 κατέλαβε την 88η θέση μεταξύ των 136 αθλητριών που βαθμολογήθηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι η Κορακάκη, η οποία την Δευτέρα έμεινε εκτός τελικού στα 25μ. πιστόλι, θα αγωνιστεί αύριο στο μικτό με τον αδελφό της, Διονύση.
Επίδομα παιδιού: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις των δικαιούχων
00:30
Βρετανία: Αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους οι δύο Λετονοί που συνελήφθησαν μέσα σε αεροπορική βάση
23:59
Νεκρή 16χρονη μαθήτρια μέσα στο σπίτι της στο Μαρούσι
23:48
Παναμάς-σεισμός: Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι- Τα πλοία διέρχονται από τη διώρυγα χωρίς διακοπή
23:42