ΣΠΟΡ

Δεν είναι αστείο! Ο κωμικός Γουίλ Φέρελ και ο Μάτζικ στο MLS

Δεν είναι αστείο! Ο κωμικός Γουίλ Φέρελ και ο Μάτζικ στο MLS
Reuters / Kevork Djansezian

Ο πασίγνωστος Αμερικανός κωμικός Γουίλ Φέρελ έγινε συνιδιοκτήτης στη νέα ομάδα του MLS που θα έχει έδρα το Λος Άντζελες μαζί με την Μία Χαμ και τον Μάτζικ Τζόνσον

Στα πρότυπα του ΝΒΑ η «πόλη των αγγέλων» αποκτά και δεύτερη ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο: Lakers και Clippers στο μπάσκετ, Galaxy και από το 2018 LAFC (football club) στο ποδόσφαιρο. Είναι η 22ή ομάδα που προστίθεται στο δυναμικό του Αμερικάνικου Επαγγελματικού ποδοσφαίρου (MLS), που διαρκώς επεκτείνεται και μεγαλώνει.

Από τα αστέρια του Χόλιγουντ, στα αστέρια των γηπέδων

Ο Γουίλ Φέρελ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το soccer. Δεν δίστασε να παρουσιάσει στο δύσκολο Αμερικανικό κοινό μια ταινία ποδοσφαίρου το 2005: το «Kicking and Screaming» («προπονητής της συμφοράς» ο ελληνικός τίτλος) δεν έσκισε ακριβώς στο box office έμεινε όμως απωθημένο προφανώς στον Αμερικανό ηθοποιό.

Και στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας έκανε και την σχετική πλάκα. «Δεν είναι αστείο. Είμαι συνιδιοκτήτης στην υπέροχη ομάδα του LAFC. Και ποτέ στην ζωή μου δεν είχα κοινή ιδιοκτησία με κάποιον πέρα από μια Τογιότα του 1984 με τον αδελφό μου!»

Με τις ευλογίες του Μάτζικ!

Η Μία Χαμ που συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα είναι ένα όνομα θρύλος για το γυναικείο ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Όμως τους πάντες επισκιάζει ασφαλώς η παρουσία του θρυλικού Μάτζικ Τζόνσον. «Τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι συναρπαστικά. Ετοιμαστείτε!» (πατήστε πάνω στην εικόνα για να ακούσετε τον Μάτζικ).

https://www.instagram.com/p/p

Ο Μάτζικ έχοντας ήδη ιδιοκτησιακή συμμετοχή στην ομάδα μπέιζμπολ του Λος Άντζελες αλλά και στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στο ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος-θρύλος της πόλης εξασφαλίζει μαζί με τον Φέρελ την επιτυχία του εγχειρήματος, κόντρα στους πρωταθλητές LA Galaxy προσδοκώντας να συγκεντρώσει γύρω από τη νέα ομάδα μεγάλο κομμάτι από τις μειονότητες (Λατίνους και Αφροαμερικανούς) που κατοικούν στην πόλη.

Μένει πλέον να δούμε πότε θα ανακοινωθεί και το εγχείρημα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Μαϊάμι με τη νέα ομάδα, σε μία λίγκα που φιλοδοξεί σε λίγα χρόνια να ανταγωνίζεται τις κορυφαίες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (ΝΒΑ, NFL) και να προσελκύσει τους κορυφαίους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε και αυτό

Ο Στιβ Νας έγινε ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Μαγιόρκα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ