Ράπτορς – Ουόριος: Break και φουλ για τρίτο σερί τίτλο οι «πολεμιστές»
Οι Γκόλντεν Στέιτ Oυόριορς με μία σπουδαία εμφάνιση επικράτησαν 109-104 των Τορόντο Ράπτορς μέσα στο Τορόντο, ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των τελικών του NBA και πλέον πήραν μαζί με το πλεονέκτημα έδρας και το προβάδισμα... τίτλου!
Ο Κλέι Τόμπσον είχε 25 πόντους με 10/17 σουτ, καθώς επίσης πέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές. Ο Στεφ Κάρι πρόσθεσε άλλους 23 πόντους.
Πολύπλευρη ήταν και η συνεισφορά του Ντρέιμοντ Γκριν με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και εννιά ασίστ.
Για τους «πτερόσαυρους», που έχασαν το πλεονέκτημα της έδρας, ο Κογουάι Λέοναρντ είχε 34 πόντους (8/20 σουτ) και 14 ριμπάουντ, χωρίς όμως να πάρει την απαραίτητη βοήθεια από τους συμπαίκτες του.
PHOTO 1 / 7
Photo 1/7
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA
Photo 2/7
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA
Photo 3/7
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA
Photo 4/7
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA
Photo 5/7
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA
Photo 6/7
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA
Photo 7/7
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Explainer video: Τι είναι τα ghost farms - Η μεγάλη πρόκληση της απομάκρυνσής τους
13:06
ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Χειροπέδες σε 35χρονο Βούλγαρο για έξι κιλά ηρωίνης - Εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη του ΙΧ (vid&pics)
13:04
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή 8/2 στη Γραμμή 2 του Μετρό - Ποιοι σταθμοί κλείνουν
12:53
ΕΛΛΑΔΑ
Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς
12:50
ΕΛΛΑΔΑ