Ρολάν Γκαρός: «Βασιλιάς» ξανά στο χώμα ο Ναδάλ
Ο Ράφα Ναδάλ επιβεβαίωσε γιατί είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο χώμα καθώς επικράτησε του Τιμ 3-1 στον τελικό του Ρολάν Γκαρός κατακτώντας το τρόπαιο για 12η φορά στην ιστορία του.
Ο Ισπανός τενίστας πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό Όπεν, στις ισάριθμες συμμετοχές του στον τελικό της διοργάνωσης. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο Ισπανός αντιμετώπισε τον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ, με μοναδική διαφορά μεταξύ των δύο αγώνων το σετ που κατάκτησε φέτος ο αντίπαλός του (3-1).
Ο Ναδάλ πήρε το πρώτο σετ με 6-3, ο αντίπαλός του απάντησε ισοφαρίζοντας (7-5), αλλά στη συνέχεια ο Ναδάλ ήταν ισοπεδωτικός.
Ο πολυνίκης της διοργάνωσης κατάκτησε τρίτο και τέταρτο σετ με 6-1, ύστερα από τρεις ώρες αγώνα, φτάνοντας στον τρίτο συνεχή τίτλο στο Ρολάν Γκαρός κι αφήνοντας τον Αυστριακό να αναζητεί ακόμη το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του σε διοργάνωση Γκραν Σλαμ.
Άγιος Δημήτριος: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις φίλοι του 20χρονου - Αναβλήθηκε η δίκη για τη Δευτέρα
16:33
Σταύρος Παπασταύρου στο CNN Greece: H επιτυχία της ΔΕΗ, είναι επιτυχία της Ελλάδος
16:30
Χέγκσεθ: Ο ναυτικός αποκλεισμός θα συνεχιστεί - Το Ιράν έχει ιστορική ευκαιρία για συμφωνία
16:30
Περιοδεία Αραγτσί σε Ισλαμαμπάντ, Μασκάτ και Μόσχα για διαβουλεύσεις
16:29