ΣΠΟΡ

Σάλος με δημοσίευμα για μικρούς της Μπεσίκτας που έφεραν ιερόδουλες στα δωμάτιά τους

Σάλος με δημοσίευμα για μικρούς της Μπεσίκτας που έφεραν ιερόδουλες στα δωμάτιά τους
ΑP PHOTO

Απίστευτες εικόνες φέρεται να εκτυλίχθηκαν στο ξενοδοχείο της Κ16 της Μπεσίκτας στην Ρόδο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η γερμανική Bild. 

Η γερμανική εφημερίδα στην ιντερνετική της έκδοση υποστηρίζει ότι, οι γεννημένοι το 2003, ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας που συμμετείχαν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Cup of Rhodes Knights 2019», κάλεσαν ιερόδουλες στα δωμάτιά τους.

Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, αφού πέρασαν ένα όμορφο βράδυ οι νέοι παίκτες της Μπεσίκτας θέλησαν να πάρουν και πρωινό μαζί τους.

Όμως για κακή τους τύχη τα όσα είχαν κάνει στα δωμάτια τους έγιναν αντιληπτά και πέραν του σάλου που προκάλεσε, φέρεται οι εμπλεκόμενοι να αποβλήθηκαν από την ομάδα.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, τα γεγονότα αυτά δεν έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου», δήλωσαν γονείς στη γερμανική εφημερίδα.

Το CNN Greece επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του «Cup of Rhodes Knights 2019» Γιώργο Δανά, ο οποίος τόνισε ότι κανείς δεν άκουσε κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό και εφόσον ισχύει, το καταδικάζουν.

Επιπλέον, πηγή που βρίσκεται δίπλα στην Μπεσίκτας δήλωσε στο CNN Greece ότι δεν έχει λάβει χώρα τέτοιο περιστατικό και αποδίδει το δημοσίευμα στις κακές σχέσεις που έχει η γερμανική εφημερίδα με την τουρκική ομάδα.

Όπως μάλιστα μας αναφέρει, σύντομα η Μπεσίκτας θα εκδόσει σχετική ανακοίνωση με την οποία θα διαψευδεί το δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ