ΣΠΟΡ

Καταζητείται ο Κατίδης για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών

Καταζητείται ο Κατίδης για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιώργος Κατίδης φαίνεται να είναι ο ποδοσφαιριστής που καταζητείται για να περάσει από τη διαδικασία του αυτόφωρου μετά τα επεισόδια στον αγώνα Αγ. Λουκάς - Πυρσός Πετριάς, για τη Β' κατηγορία του τοπικού Πέλλας.

Ο Κατίδης φέρεται να χτύπησε τρεις αντιπάλους τους με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, o 23χρονος άσος, που έχει περάσει από ΑΕΚ, Άρη, Βέροια και Νοβάρα, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, μετά από λεκτική διένεξη με αντίπαλο παίκτη, του όρμηξε γρονθοκοπώντας τον στο κεφάλι και στο στήθος και ρίχνοντας τον στο έδαφος. Ακολούθως φέρεται να χτύπησε πεσμένο 16χρονο ποδοσφαιριστή

Ο αγώνας διακόπηκε και οι τρεις ποδοσφαιριστές διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας όπου στον πρώτο διαγνώστηκαν κατάγματα στον αυχένα και στο θώρακα, ένας είναι με ραγισμένο χέρι και ο τρίτος με μώλωπες και εκδορές.

katidis2

Ο δράστης εξαφανίστηκε από το γήπεδο και φέρεται να πήγε σε γειτονικό χωριό για να αποφύγει τη σύλληψη.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Κατίδης είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ για αρνητικό λόγο και προ τριετίας, όταν πανηγυρίζοντας γκολ της ΑΕΚ κατά της Βέροιας έκανε ναζιστικό χαιρετισμό.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Γιώργος Κατίδης, με ανάρτησή του στο instagram, διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό.

katidis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ