ΣΠΟΡ

«Καζάνι που βράζει» η Εθνική Ελλάδας μετά την ήττα από την Αρμενία

«Καζάνι που βράζει» η Εθνική Ελλάδας μετά την ήττα από την Αρμενία
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η ήττα της Εθνικής Ελλάδος από την Αρμενία έχει δημιουργήσει εντάσεις στις τάξεις της ομάδας, με βασικούς παίκτες να διαμηνύουν πως η χώρα είναι καταδικασμένη να χάσει την πρόκριση στο Euro εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, ενώ είναι η εμφανής η πίεση και προς το πρόσωπο του προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα με 2-3 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, ο αρχηγός της ομάδας Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς διαμήνυσαν στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΠΟ ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι καταδικασμένο και πως με τον συγκεκριμένο τεχνικό δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

«Έγιναν τραγικά λάθη, που είναι δύσκολο να εξηγηθούν και από εμάς. Αν δούμε τα γκολ, είναι γκολ για παιδική χαρά. Όλο αυτό είναι μια μεγάλη ευθύνη που πρέπει να αναλάβουμε οι μεγαλύτεροι με πρώτο εμένα. Την αναλαμβάνω και είναι το μόνο που μπορώ να πω», είπε ο Παπασταθόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης και εκτίμησε:

«Για τα προκριματικά δεν νομίζω, ότι έχουμε τύχη, σαν εικόνα δεν αξίζουμε να πάμε πουθενά. Στα προηγούμενα προκριματικά έγινε καλή προσπάθεια, χάσαμε στο μπαράζ από μια ομάδα καλύτερη από μας, αλλά τουλάχιστον παλέψαμε. Τώρα, σε αυτά τα προκριματικά και σε αυτά τα 2 παιχνίδια χάσαμε με τα χέρια κάτω. Όταν παίζουμε με ομάδα σαν την Αρμενία και πρέπει να φας 2-3 γκολ ακόμη, δεν αξίζουμε να βρεθούμε πουθενά».



«Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν πιστεύει στην πρόκριση ας μην είναι εδώ. Ας μείνουμε εδώ εμείς, που πιστεύουμε στην πρόκριση», είπε ο προπονητής του εθνικού συγκροτήματος, Άγγελος Αναστασιάδης, απαντώντας άμεσα στις δηλώσεις Παπασταθόπουλου.



Η απόφαση πλέον είναι της ΕΠΟ, που καλείται να επιλέξει άμεσα. Όχι ποια πλευρά θα στηρίξει, αλλά ποιο είναι το όραμά της για την ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ