ΣΠΟΡ

Πιτίνο: «Αν τα παιδιά μου είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω»

Πιτίνο: «Αν τα παιδιά μου είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενθουσιασμένος με την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εμφανίστηκε ο Ρικ Πιτίνο, που υπογράμμισε πως ρόλο στην απόφασή του για το αν θα συνεχίσει στους «πράσινους», θα έχει και η άποψη των παιδιών του.

«Είχα έναν αριθμό στόχων όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους. Το Κύπελλο, το σερί μας, τα πλέι οφ και το πιο σημαντικό, η βελτίωση όλων των παικτών σε κάθε ματς. Επιθετικά γίναμε καλή ομάδα σε σουτ ενώ "πετούσαμε τούβλα"Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Νικ Καλάθη και τους βετεράνους μας. Είπα στην ομάδα μου πως προπονώ τόσα χρόνια, αλλά ανυπομονούσα για κάθε προπόνηση μαζί τους, πρώτη φορά μετά την θητεία μου στους Νιου Γιορκ Νικς. Το γυμναστήριο ήταν κρύο αλλά ανυπομονούσα εξαιτίας της θέλησής τους να μάθουν και να βελτιωθούν. Έμαθα πολλά, έμαθα κάτι καθημερινά. Βλέπω κολεγιακό μπάσκετ και ΝΒΑ. Κοιτάζω κάθε play για να το κάνω καλύτερο. Πάντα μαθαίνω, πάντα κυνηγώ το καλύτερο», είπε αρχικά στην Cosmote TV ο Ρικ Πιτίνο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω Βασιλιάς. Η Βασιλική οικογένεια στην Αγγλία δεν θα ένιωθε καλύτερα! Ευχαριστώ τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς μου. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία, τους παίκτες για την προσήλωσή τους. Θα πάω στην Νέα Υόρκη και από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη και έχω σχεδιάσει να μιλήσω με τα παιδιά μου. Αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω. Είμαστε μία πολύ δυνατή οικογένεια, ένας για όλους και όλοι για έναν. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για την στήριξή τους, δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

Τέλος, ανέφερε: «Πρέπει να καταλάβουν πόσο αγαπώ το παιχνίδι. Είναι το σπίτι μου, χωρίς αυτό είμαι άδειος. Αν επιστρέψω, αυτό σημαίνει πως εγκαταλείπω για πάντα το κολεγιακό μπάσκετ. Δεν μπορώ να αφήσω την ομάδα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Αν γυρίσω, είναι ο Παναθηναϊκός και μετά ο θάνατος (γέλια)!»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο:



ΔΗΜΟΦΙΛΗ