ΟΣΕΚA: Σε πανηγυρικό κλίμα το Final Four του μπάσκετ με αμαξίδιο με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ
Το θερμότερο χειροκρότημα του κόσμου απέσπασαν όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στο Final Four του 22ου Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας Σωματείων Καλαθοσφαιριστών Μπάσκετ με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), Μέγας Χορηγός της οποίας είναι ο ΟΠΑΠ.
Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου, περισσότεροι από χίλιοι θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου του Αλίμου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την ανάδειξη του αθλήματος.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Παραβρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων του αθλητισμού, καθώς και παλαίμαχοι αθλητές του μπάσκετ.
Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Δωδεκανήσου, νικώντας στον τελικό τον Άτλαντα με σκορ 50-43. Την τρίτη και τέταρτη θέση κατέκτησαν ο Άρης και ο Μέγας Αλέξανδρος, αντίστοιχα.
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Φορτηγό έπεσε πάνω σε περίπτερο στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας
10:09
Η Schneider Electric στο τιμόνι της νέας εποχής ηλεκτροκίνησης
10:00
Γεωργιάδης για τραυματισμό παίκτη Survivor: Δεν θα επαναπατριστεί άμεσα - «Έτοιμοι να τον φέρουμε ανά πάσα στιγμή» (vid)
09:52
Σε απεργιακό κλοιό την Τετάρτη η χώρα: Κατεβάζει «ρολά» το δημόσιο - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς
09:43