Πένθος στον Πανιώνιο: Πέθανε ο Δημήτρης Μαυρίκης
Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μαυρίκης. Ο «Μητσάρας», που είχε μεγαλουργήσει με τη φανέλα του Πανιωνίου, άφησε την τελευταία του πνοή στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Ο Μαυρίκης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1954 στον Μελιγαλά. Εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Μετακόμισε στην Αθήνα σε ηλικία 18 ετών, για σπουδές στη Νομική σχολή ενώ, παράλληλα, άρχισε να αγωνίζεται στον Πανιώνιο.
Με τους «κυανέρυθρους» κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1979, ενώ ήταν γενικός αρχηγός στο δεύτερο τρόπαιο που κατέκτησε ο Πανιώνιος το 1998.
Στα 15 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ιστορικού αγωνίστηκε 352 φορές και σημείωσε 58 γκολ.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήριά της για τη μεγάλη απώλεια.
«Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική- Δεν εφησυχάζουν οι δυνάμεις
07:16
Ουκρανία: Δυο νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα τη νύχτα
07:05
Καιρός σήμερα: Ζέστη με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς - Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο
07:00
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τετάρτη (5/08) σε Αττική, Εύβοια, Μυτιλήνη, Χίος και Ψαρά
06:45