Copa Africa: Νιγηριανός άσος υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης
«Πάγωσαν» στην τελευταία προπόνηση της Νιγηρίας, πριν το παιχνίδι με το Μπουρούντι για τους ομίλους του Copa Africa.
Συγκεκριμένα, ο 21χρονος άσος Σάμουελ Καλού κατέρρευσε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αλεξάνδρειας.
Η κατάστασή του είναι πλέον σταθερή και το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη αποδόθηκε σε αφυδάτωση από την έντονη προσπάθεια, το στρες και την ελλιπή κατανάλωση υγρών τις τελευταίες ημέρες.
To παράδοξο είναι ότι στις 27 Φεβρουαρίου, ο Καλού και η οικογένεια του είχε περάσει ένα ακόμα σοκ καθώς άγνωστοι δράστες, είχαν απαγάγει την μητέρα του διεθνή άσου της Μπορντό, όταν εκείνη επέστρεφε με το αυτοκίνητο της στο σπίτι της, στην περιοχή Άμπια της Νιγηρίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ποσό που ζητήθηκε ως λύτρα ήταν 120 χιλιάδες ευρώ με τις επαφές να ρίχνουν τελικά το ποσό στις 36.000 ευρώ.
Τελικά, η περιπέτεια της έληξε με αίσιο τέλος.
Πάτρα: Επίθεση με σφυρί με δύο τραυματίες αστυνομικούς - Υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα
15:59
myDiesel: Πώς θα απαλλάσσονται από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο οι παραγωγοί - Πέντε βήματα
15:49
Χάρης Δούκας για Γκράβα: «Δεν υπάρχει οσμή πλέον» - Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία
15:38
Καταιγίδα Boelo: Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων στο Άμστερνταμ λόγω θυελλωδών ανέμων
15:26