Formula 1: Στην κορυφή της Γαλλίας Χάμιλτον και Mercedes
Ο... μονόλογος του Λιούις Χάμιλτον και της Mercedes στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίστηκε και στο γαλλικό γκραν πρι.
Ο Βρετανός πανηγύρισε με χαρακτηριστική άνεση την έκτη νίκη του στη φετινή σεζόν και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου ενώ η γερμανική ομάδα έκανε το «8 στα 8» και το έκτο «1-2» της χρονιάς, καθώς ο Φινλανδός Βάλτερι Μπότας τερμάτισε δεύτερος, αν και πιέστηκε στο φινάλε από τη Ferrari του Μονεγάσκου Σαρλ Λεκλέρκ.
Ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν έφερε τη Red Bull στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ο οποίος πάντως κατάφερε στην τελευταία στροφή του αγώνα να κάνει τον ταχύτερο γύρο και να πάρει έναν έξτρα βαθμό.
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ και Ιράν ρίχνουν «γέφυρες» - Το κόστος του πολέμου... μειώνει βόμβες, απειλές και απαιτήσεις
23:56
ΣΠΟΡ
Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
23:48
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: «Ο πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του - Πιο λογική η σημερινή ηγεσία του Ιράν»
23:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Όχι» σε σενάρια διάλυσής τους λένε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά - Η δήλωση Βασιλειάδη που άναψε «φωτιά»
23:26
ΚΟΣΜΟΣ