Πρόεδρος Ράπτορς: «Ο Γιάννης δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός»
Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στο Τορόντο υποστήριξε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας, αλλά Νιγηριανός, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
«Όταν σκέφτομαι τον Πασκάλ (Σιάκαμ), τον Εμπίντ ή τον Γιάννη -και συγχωρήστε με, αλλά ο Γιάννης δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός, οκ;- σκέφτομαι από πού ξεκίνησαν όλοι αυτοί και είναι εκεί απ' όπου ξεκίνησα κι εγώ (σ.σ. την Αφρική). Μία μέρα θα έχω μία υπέροχη ιστορία να διηγηθώ. Και θα είναι μία ιστορία που θα συμπεριλαμβάνει ένα πρωτάθλημα και είμαι τόσο υπερήφανος γι΄ αυτό», τόνισε ο Ουτζίρι, «ξεχνώντας» ότι ο Αντετοκούνμπο έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και είναι Έλληνας.
Αντίθετα ωστόσο ο Ουτζίρι ανέφερε ότι τα δικά του παιδιά είναι Καναδοί.
«Για μένα το μόνο που έχει σημασία είναι το Τορόντο. Μου αρέσει πολύ εδώ πέρα, στην οικογένεια μου αρέσει που είμαστε εδώ και ιδιαίτερα στη σύζυγό μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Και τα παιδιά μου είναι Καναδοί», συμπλήρωσε.
Τραγωδία στη Λαμία: 49χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε πάρκο από περίοικους
14:33
Ρεσάλτο του γαλλικού πολεμικού ναυτικού σε ρωσικό τάνκερ - Ανήκει στον σκιώδη στόλο λέει ο Μακρόν
14:25
Σφοδρά πλήγματα ΗΠΑ και Ισραήλ στην Τεχεράνη - Με πυραύλους στο Τελ Αβίβ απαντά το Ιράν
14:15
Η αυθεντική εμπειρία των flame-grilled burgers έφτασε στο Χαλάνδρι
14:14