Εκνευρισμός της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει δράση εναντίον του Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος αστέρας του συλλόγου δεν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενόψει της νέας περιόδου.
Ο 27χρονος διεθνής αποτελεί στόχο της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα πληροφορίες ξένων εφημερίδων.
Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι ο Νεϊμάρ θέλει να εγκαταλείψει τη Ligue 1 για να επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν απρόθυμη να τον πουλήσει.
Ο Νεϊμάρ είχε αποκτηθεί από την πρωταθλήτρια Γαλλίας το 2017, με το ποσό-ρεκόρ στα χρονικά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου των 222 εκατομμυρίων ευρώ.
«Τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, ο Νεϊμάρ έπρεπε να επιστρέψει στις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας της Παρί», ανέφερε ο σύλλογος με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του.
«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει ότι ο Νεϊμάρ δεν ήταν παρών στο συμφωνημένο χρόνο και τόπο, χωρίς προηγούμενη έγκριση του συλλόγου, ο οποίος εκφράζει τη λύπη του για την κατάσταση και θα αναλάβει την κατάλληλη δράση».
Αντίθετη άποψη, ωστόσο, έχει ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, που είναι ταυτόχρονα κι εκπρόσωπός του.
Με δηλώσεις του στη Βραζιλία διέψευσε τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας, ισχυριζόμενος πως ο σύλλογος ήταν ενήμερος για την απουσία. «Η Παρί γνώριζε ότι ο γιος μου δεν θα επέστρεφε στο Παρίσι ως τις 15 Ιουλίου», είπε.
Επίσημη διαμαρτυρία από την ιρανική αντιπροσωπεία ύστερα από τις απειλές Τραμπ σε βάρος της
19:13
Η ανάρτηση της Γκίλφοϊλ για τον πατέρα της: «Μας κράτησες όρθιους στις πιο δύσκολες στιγμές»
19:07
Βανς και Αραγτσί στην ίδια αίθουσα στην Ελβετία, αλλά χώρια - Βίντεο ντοκουμέντο
18:58
Εγκαίνια για το κέντρο κυβερνοάμυνας στο Πεντάγωνο - Μητσοτάκης και Δένδιας «κόβουν» την κορδέλα
18:49