ΣΠΟΡ

Σιγουριά Γιαννακόπουλου και Μπακογιάννη για Βοτανικό

Σιγουριά Γιαννακόπουλου και Μπακογιάννη για Βοτανικό

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την υλοποίηση του πρότζεκτ της δημιουργίας της Παναθηναϊκής Πολιτείας στο Βοτανικό.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κώστα Μπακογιάννη στο γραφείο του Δημάρχου της Αθήνας, με κύριο θέμα συζήτησης τη δημιουργία της Παναθηναϊκής Πολιτείας στο χώρο του Βοτανικού.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης οι δυο άνδρες ακριβώς έξω από τα γραφεία, προχώρησαν σε δήλωση δείχνοντας το άκρως θετικό κλίμα που επικρατεί, για να δρομολογηθεί αυτό το σπουδαίο έργο.

Αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε:

«Επιβεβαιώθηκε σήμερα η κοινή διάθεση να προχωρήσουμε μαζί σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινάμε την επόμενη Παρασκευή, όπου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των ομάδων εργασίας τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Δήμου Αθηναίων, ώστε βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα, να εξετάσουμε νομοθετικά ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να γίνουν, να μάθουμε τον συντελεστή δόμησης κλπ, ώστε να προχωρήσει το έργο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.Θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, γιατί υπάρχουν πολλά βήματα ακόμα που πρέπει να γίνουν, αλλά αφού υπάρχει διάθεση τόσο από τον Δήμο και την Κυβέρνηση, όσο και τον Παναθηναϊκό για να ολοκληρωθεί το έργο, είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Σε ερώτηση για το κλίμα της συνάντησης και τον Κώστα Μπακογιάννης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως:

«Πάντα ο κ. Μπακογιάννης ήταν θετικός και σήμερα ήταν ακόμη περισσότερο. Τον ευχαρίστουμε πολύ».
Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε αρχικά: «Μιλάμε για ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό έργο, που θα αλλάξει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της περιοχής του Βοτανικού. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε με την εναρκτήρια συνεδρίαση των ομάδων εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Γνωρίζουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι πως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν κόβουμε καμία κορδέλα, κρατάμε τη μπάλα χαμηλά, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και θα συνεχίσουμε με αυτό».

Σε κοινή ερώτηση που τους τέθηκε, για το εάν τους φοβίζει κάποιος παράγοντας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε πως: «Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί, θεωρώ πως όποιο εμπόδιο κι αν παρουσιαστεί θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε», ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναφέρθηκε και στον Τζίμερ Φριντέτ:

«Θέλω να πιστεύω πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε τις τελικές υπογραφές, για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτή τη μεταγραφή».

Να τονίσουμε εδώ, πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε στα γραφεία του Κώστα Μπακογιάννη συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Παναθηναϊκού Α.Ο. Παναγιώτη Μπόμη, ενώ στη συνάντηση με τον Δημάρχο της Αθήνας το παρών έδωσε και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Στέφανος Αυγουλέας.

Δηλώσεις Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Κώστα Μπακογιάννη μετά τη συνάντηση για τον Βοτανικό

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ