«Ασημένιος» ο Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23
Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έλληνας αθλητής με άλμα στα 5,60μ κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.
Αφού άφησε τα πρώτα ύψη, πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5,40 μέτρα, ενώ είχε και μία άκυρη στα 5,50μ., ύψος που άφησε στη συνέχεια. Στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 5,60 μέτρα και μπήκε στα μετάλλια, ενώ έδωσε αγώνα για το χρυσό.
Έχοντας δύο άκυρα στα 5,65 μέτρα συνέχισε για τα 5,70 και τελικά είχε ακόμη ένα άκυρο και ολοκλήρωσε τον αγώνα του. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γερμανός Μπο Κάντα Λίτα Μπάρε με άλμα στα 5,65 μέτρα.
Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Γάλλος Τιμπό Κολέ που πέρασε τα 5,60 μέτρα με τη δεύτερη προσπάθεια.
Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση αφού ο Μίλτος Τεντόγλου την Παρασκευή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος.
SPONSORED
Κυριακή Γρίβα: Η εισαγγελέας ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη οι 4 αστυνομικοί για θανατηφόρα έκθεση
11:06
O τελικός του Europa League με 500+ αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
11:05
Σχεδόν ένα μεροκάματο θέλει μια τετραμελής οικογένεια για να φάει παγωτό
11:02
Εκατό μικρομεσαίες επιχειρήσεις προχωρούν μπροστά με σύμμαχο το πρόγραμμα Forward
10:59