Παγκόσμιο υγρού στίβου: Σπουδαία πρόκριση Γκολομέεφ στον τελικό των 50 μέτρων
Ασταμάτητος ο Κρίστιαν Γκολομέεφ, έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που θα αγωνιστεί σε τελικό του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.
Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε εντυπωσιακή κούρσα στον ημιτελικό των 50μ. ελευθέρου και με χρόνο 21.60, που είναι η καλύτερη φετινή του επίδοση, πέρασε ως 4ος στον μεγάλο τελικό, που θα γίνει αύριο Σάββατο (27/7, 14:00 ώρα Ελλάδας). Τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Αμερικανός Ντρέσελ με 21.18, δεύτερος πέρασε ο Βραζιλιάνος Φράτους με 21.53 και τρίτος ο Βρετανός Πράουντ με 21.56.
«Είμαι χαρούμενος. Δεν ήταν άσχημη κούρσα, υπήρχε λίγο άγχος για να μπω στον τελικό. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορος ο χρόνος, αλλά στόχος ήταν να μπω στον τελικό και να είμαι συγκεντρωμένος εκεί, να κάνω μια πολύ καλή κούρσα και άμα βγει όπως πρέπει να είμαι και στα μετάλλια. Έβλεπα ότι είμαι κοντά στον Πράουντ, κρίθηκε στην τελευταία χεριά, ίσως η εκκίνηση να μπορούσε να πάει λίγο καλύτερα. Θα ήθελα στον τελικό να πάω κάτω από το ρεκόρ μου που είναι 21.44, θα προσπαθήσω. Είμαι χαρούμενος όμως, είναι η τρίτη φορά που μπαίνω σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε τελικό, οπότε όλα καλά. Τώρα θα ξεκουραστώ θα συγκεντρωθώ και θα κολυμπήσω λίγο το πρωί», δήλωσε ο Γκολομέεφ.
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
Επιτεύχθηκε συμφωνία για τη σύνθεση της 15μελούς επιτροπής τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
17:26
Εξαφάνιση 16χρονης: Μαθητές την προσέγγισαν στου Ζωγράφου - «Της μιλήσαμε, αλλά εκείνη έφυγε» (vid)
17:14