ΣΠΟΡ

Εθνική Ελλάδας: Τα πρόσωπα - έκπληξη που ακούγονται για τη θέση του Άγγελου Αναστασιάδη

Εθνική Ελλάδας: Τα πρόσωπα - έκπληξη που ακούγονται για τη θέση του Άγγελου Αναστασιάδη
MOTIONTEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στη λίστα της ΕΠΟ για την αντικατάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, υπάρχει και ένα ακόμα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει να «τρέξει» τις διαδικασίες έτσι ώστε να βρεθεί άμεσα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Μετά την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη, στην ομοσπονδία προχώρησαν και στη λύση της συνεργασίας με τους Άγγελο Μπασινά και Στέλιο Γιαννακόπουλο. Μάλιστα, έχουν φουλάρει έτσι ώστε να «κλείσει» σύντομα ο επόμενος τεχνικός διευθυντής, που θα κληθεί να κάνει και τις τελικές επαφές για να έρθει ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή τα δυο ονόματα που παίζουν πολύ δυνατά, είναι αυτά των Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη.

Ένα από τα ονόματα που παρουσιάστηκαν σαν φαβορί για τη θέση του προπονητή, είναι αυτό του Τζον φαν'τ Σιπ. Όμως, ο Ολλανδός δεν παίζει μόνος του αφού στη λίστα υπάρχει και όνομα... βόμβα! Αυτό δεν είναι άλλο από το εκείνο τού Ιταλού, Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Ο άλλοτε μέσος της μεγάλης Μίλαν τη δεκατία του '80 και στις αρχές του '90, έχει υπάρξει ο προπονητής και της Εθνικής Ιταλίας αλλά και των Λέκο, Λιβόρνο, Τζένοα, Νάπολι, Κάλιαρι, Πάρμα και Μπολόνι.

Όλα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίζουν στο ΔΣ που θα γίνει στις 31 Ιουλίου, όταν και θα πέσουν στο τραπέζι και τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ