ΣΠΟΡ

Μπρέντα - Παναθηναϊκός: Φινάλε στην Ολλανδία με ισοπαλία

Μπρέντα - Παναθηναϊκός: Φινάλε στην Ολλανδία με ισοπαλία
KOSTAS VILLA / EUROKINISSI

Με ισοπαλία έκλεισε τις υποχρεώσεις του στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός αφού έμεινε στο 0-0 με την Μπρέντα στην έδρα της και πλέον ετοιμάζεται για τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης δεν είχε στη διάθεση του τους τραυματίες Κουρμπέλη, Μπουζούκη, ενώ εκτός έμειναν και ο ανέτοιμος Μολό, οι δυο γκολκίπερ Διούδης και Μπότσαρης καθώς και οι Βαγιαννίδης, Αθανασακόπουλος και Σερπέζης.

Στο μεταξύ ακυρώθηκε ένα γκολ του Μακέντα στο 43ο λεπτό του ματς με τον Ιταλό επιθετικό του «τριφυλλιού» να καλύπτεται, ενώ οι «πράσινοι» είχαν και ένα δοκάρι στο 63ο λεπτό με σουτ του Κολοβού.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το ματς και επέβαλλε το ρυθμό του με τους «πράσινους» να απειλούν την εστία των Ολλανδών. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς στο 11ο λεπτό όταν μετά από ενέργεια του Φαν Ντερ Γκάαγκ, ο Κουντιμπάνα έκανε το σουτ στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Κότσαρη.

Στο 28ο λεπτό μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη από τα δεξιά, η άμυνα της Μπρέντα απομάκρυνε, με τον Δώνη να κάνει το σουτ με τη μια αλλά να μη βρίσκει στόχο.

Στο 41ο λεπτό ο Μακέντα έξω από την περιοχή έκανε ένα όμορφο σουτ με το δεξί με τον γκολκίπερ της Μπρέντα να πέφτει στην αριστερή πλευρά της εστίας και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός θα σκοράρει με τον Μακέντα μετά από προβολή αλλά το γκολ θα ακυρωθεί ως οφσάιντ αφού ο Ιταλός καλυπτόταν στο σουτ του Κολοβού. Στο 50΄ στο σουτ του Ελ Αλούτσι η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία, με τον Κότσαρη όμως να τη βρίσκει με τα ακροδάχτυλα και να τη στέλνει στο δοκάρι.

Στο 63ο λεπτό του αγώνα μετά από κόρνερ του Χατζηγιοβάνη η άμυνα της Μπρέντα δεν απομάκρυνε καλά και η μπάλα έφτασε στον Κολοβό που έπιασε το δεξί γυριστό σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Γιώργο Δώνη να δοκιμάζει πράγματα και πρόσωπα.

Στο 81ο λεπτό ο Θεοχάρης βρέθηκε σε θέση εξτρέμ, έκανε τη σέντρα με τη μπάλα να κοντράρει και κατέληξε κόρνερ.

Τελικά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και έτσι οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ