Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή προετοιμάζεται για το Ντουμπάι
Η πιο δυνατή ομάδα ετοιμάζεται να δώσει ηχηρό παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Ντουμπάι, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 15 Νοεμβρίου 2019.
Δεκαεννέα Παραολυμπιακοί αθλητές και αθλήτριες έχουν πάρει μέχρι στιγμής το εισιτήριο για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα αγωνίσματα δρόμου των 100, 200 και 400 μέτρων, στο άλμα εις μήκος, τη σφαίρα, την κορίνα, τη δισκοβολία και το ακόντιο.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ, το οποίο διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ, ήταν το πιο πρόσφατο τεστ των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα κρίνει και τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις προσπάθειες των Παραολυμπιακών αθλητών και αθλητριών να πιάσουν τα όρια για το Ντουμπάι.
Nέο πρόστιμο μαμούθ στη Meta για βλάβες σε ανήλικους χρήστες - Αγγίζει το ένα δισ. δολλάρια
19:20
«Η Ιταλία δεν δέχεται τελεσίγραφα από το εξωτερικό», απαντά η Μελόνι στην Μαδρίτη για τη Σένγκεν
19:08
Ρωσικές επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Naftogaz στη ανατολική Ουκρανία
18:57
Στο «αέρα» η νέα αίθουσα χορού του Τραμπ στο Λευκό Οίκο - Εφετείο των ΗΠΑ μπλοκάρει τις εργασίες
18:46