Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή προετοιμάζεται για το Ντουμπάι
Η πιο δυνατή ομάδα ετοιμάζεται να δώσει ηχηρό παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Ντουμπάι, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 15 Νοεμβρίου 2019.
Δεκαεννέα Παραολυμπιακοί αθλητές και αθλήτριες έχουν πάρει μέχρι στιγμής το εισιτήριο για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα αγωνίσματα δρόμου των 100, 200 και 400 μέτρων, στο άλμα εις μήκος, τη σφαίρα, την κορίνα, τη δισκοβολία και το ακόντιο.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ, το οποίο διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ, ήταν το πιο πρόσφατο τεστ των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα κρίνει και τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις προσπάθειες των Παραολυμπιακών αθλητών και αθλητριών να πιάσουν τα όρια για το Ντουμπάι.
Παπαθανάσης: Έγκριση 20 Τομεακών Προγραμμάτων Ανάπτυξης ύψους 11,787 δισ. ευρώ
14:00
Νέα πυρά από τον Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ και την μη στήριξη της Δύσης
14:00
Νέα προειδοποίηση Τραμπ σε Ευρώπη για τα Στενά του Ορμούζ - Το Ισραήλ χτυπά ταυτόχρονα Τεχεράνη και Λίβανο - «Σήμερα αναμένονται εκπλήξεις»
13:55
Νέος καυγάς Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Τον βιντεοσκοπούσε ενώ έτρωγε (vid)
13:48