ΣΠΟΡ

«Κλήρωσε» για τις ελληνικές ομάδες στο Europa League

«Κλήρωσε» για τις ελληνικές ομάδες στο Europa League
ΑΠΕ -ΜΠΕ

Τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβακία ή την Ντάνταλκ από την Ιρλανδία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλειστεί από τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 22 Αυγούστου, ενώ ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει τον αγώνα ρεβάνς στην Τούμπα στις 29/8.

Η Σπάρτα Πράγας ή η Τραμπζονσπόρ θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για την ΑΕΚ πριν τους ομίλους του Europa League εφόσον φυσικά η Ένωση ξεπεράσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο την Κραϊόβα. Σε μία τέτοια περίπτωση, η Ενωση θα φιλοξενήσει την πρώτη αναμέτρηση των πλέι-οφ στο ΟΑΚΑ, στις 22 Αυγούστου, και θα πάει μία εβδομάδα αργότερα (29/8) στην Τσεχία ή στην Τουρκία για τη ρεβάνς.

Με τη Μίντιλαντ από τη Δανία ή τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς θα αναμετρηθεί ο Ατρόμητος στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλείσει τη Λέγκια Βαρσοβίας στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει το πρώτο ματς στο Περιστέρι στις 22 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 29 του μήνα.

Τέλος, σε Σερβία ή Τουρκία θα ταξιδέψει ο Άρης για τα πλέι-οφ του Europa League, εφόσον φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόλντε στον Γ΄ προκριματικό γύρο. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή των αναμετρήσεων μεταξύ της Παρτιζάν Βελιγραδίου και της Μαλατιασπόρ, με τους «κίτρινους» να παίζουν εκτός έδρας το πρώτο ματς, στις 22/8 και να έχουν τη ρεβάνς της 29ης Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ