ΣΠΟΡ

Πλούσιο θέαμα και μεγάλα κέρδη στο Markopoulo Park

Πλούσιο θέαμα και μεγάλα κέρδη στο Markopoulo Park

Οκτώ συναρπαστικές ιπποδρομίες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019. To θέαμα ήταν εντυπωσιακό στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση πριν από τις διακοπές του Αυγούστου. Πολλές κούρσες κρίθηκαν στα τελευταία μέτρα, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις.

Ξεχώρισε η έβδομη ιπποδρομία του προγράμματος, το κλασσικό Κύπελλο Ακροπόλεως, με έπαθλο 16.000 ευρώ. Την πρώτη θέση πήρε ο ΝΕΪΣΑΝ, ιδιοκτησίας Μάριου Κουτσομύτη, ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ και GREEN STABLES, τον οποίο προπονεί ο Χρήστος Σταύρου. Με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη, κατάφερε να καλύψει το έδαφος που τον χώριζε από τους πρώτους ίππους και να τους ξεπεράσει θεαματικά προς το τέλος.

Μεγάλοι νικητές στο Σκορ 6 και το Τετραπλό

Πολύ καλά ήταν τα κέρδη για τους νικητές. Στο Σκορ 6 (πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες) βρέθηκαν 12 νικητές, οι οποίοι κέρδισαν από 4.585,75 ευρώ. Στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έκτης ιπποδρομίας ένας νικητής κέρδισε 4.485,75 ευρώ. Στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της όγδοης ιπποδρομίας 4 νικητές κέρδισαν από 1.245,75 ευρώ.
Τζακ ποτ σημειώθηκε στο Τετραπλό της όγδοης ιπποδρομίας. Το ποσό των 5.870 ευρώ μεταφέρεται για την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για την αγορά ίππων. Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ ανακοίνωσε ότι «θέτει στη διάθεση του κοινού άλλους 2 ίππους που αγοράστηκαν στο εξωτερικό, μέσω της ιστοσελίδας της, με σκοπό να προσελκύσει νέους ιδιοκτήτες στον χώρο».

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Και αυτή την Κυριακή πολλές οικογένειες επισκέφτηκαν το Markopoulo Park. Τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα. Έκαναν βόλτες με πόνυ, φωτογραφήθηκαν με τα εντυπωσιακά alpaca και απόλαυσαν το παγωτό τους.
Στο Family Club δοκιμάσαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν εντυπωσιακά face painting και ξετρελάθηκαν με το τεράστιο φουσκωτό κάστρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ