ΣΠΟΡ

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση από τον Αντετοκούνμπο στη νίκη του Μιλγούοκι επί της Ατλάντα

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση από τον Αντετοκούνμπο στη νίκη του Μιλγούοκι επί της Ατλάντα
Instagram / NBA

3ο συνεχόμενο double-double για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Χοκς με 108-101 στην παράταση.

Ο 21χρονος φόργουορντ ήταν καταπληκτικός για ένα ακόμη παιχνίδι και καθοριστικός στην επικράτηση επί της Ατλάντα.

Ο διεθνής άσος είχε 28 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (7/9 βολές, 9/16 δίποντα, 1/2 τρίποντα), κατέβασε 16 ριμπάουντ (5 επιθετικά) που είναι ρεκόρ καριέρας, ενώ είχε ακόμη 3 τάπες, 1 κλέψιμο και 3 λάθη παίζοντας σχεδόν σε όλο το ματς (50:03).

Δύο δικές του βολές ήταν που έγραψαν το 95-93 στο 1:17 πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου, ενώ το δικό του τρίποντο στα 66 δευτερόλεπτα για το τέλος της παράτασης έφερε το +7 και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς.

Ο Τζο Πράντι που αντικαθιστά τον εγχειρισμένο Κιντ στον παγκο του απέδωσε τα εύσημα, ενώ ο Αντετοκούνμπο πάντα ταπεινός δήλωσε ότι έκανε την δουλειά του, όταν ρωτήθηκε για το καθοριστικό τρίποντο. «Αυτή είναι η δουλειά μου. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω όταν είμαι ελεύθερος και έχω αυτοπεποίθηση. Το έκανα χωρίς να το σκεφτώ πολύ. Προσπαθώ από την άμυνα να παίρνω ενέργεια από την επίθεση και να πηγαίνω προς το καλάθι χωρίς δισταγμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ