ΣΠΟΡ

Χωρίς νικητή έληξαν και τα 3 πρώτα ματς της 18ης αγωνιστικής

Χωρίς νικητή έληξαν και τα 3 πρώτα ματς της 18ης αγωνιστικής
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Το κοινό στοιχείο στην έναρξη της 18ης αγωνιστικής ήταν η βροχή και στα τρία γήπεδα, και τα ισόπαλα αποτελέσματα.

Στην Λιβαδειά ο Τσιλιανίδης νωρίς έβαλε τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να γυρίσουν το ματς. Στο 19 άγγιξαν την ισοφάριση με τον Μάντζιο, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 37 όμως ο Γιακουμάκης με πολύ ωραίο σουτ βρήκε δίχτυα. Μέχρι το 90 οι ευκαιρίες υπήρχαν και για τους δύο, όμως γκολ δεν μπήκε.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Ξάνθη έχανε τις ευκαιρίες, ο Ατρόμητος ήταν ουσιαστικός, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν τουλάχιστον να μην χάσουν. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν 2 φορές με φάουλ του Ούμπιδες (34) και κεφαλιά του Λαζαρίδη (59), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν αντίστοιχα με τον Καπετάνο (57) και τον Νιέτο (74). Ένα λεπτό μετά ο Μπρίτο παραλίγο να βάλει αυτογκόλ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Γκορμπούνοφ και η ισοπαλία μάλλον δεν ικανοποίησε κανέναν.

Στην Κομοτηνή λίγο αργότερα ο Πανθρακικός έπαιζε τελικό επιβίωσης με τον Παναιτωλικό. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και από το 39 και το αριθμητικό προβάδισμα λόγω της σωστής αποβολής του Κουτρουμάνου (2η κίτρινη). Γκολ όμως δεν έβαλε, το 0-0 παρέμεινε και πλέον δύσκολα θα καλύψει την διαφορά από την γραμμή σωτηρίας, αφού παραμένει στο -5 από Ξάνθη και Ατρόμητο (που έχουν και ματς λιγότερο).

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Ξάνθη-Ατρόμητος 2-2
Πανθρακικός-Παναιτωλικός 0-0
Λεβαδειακός-Ηρακλής 1-1

Κυριακή 17/1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (15.00)
ΠΑΟΚ-Βέροια (17.15)
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή (17.15)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (19.30)

Δευτέρα 18/1
Πλατανιάς-Ολυμπιακός (19.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ