Άγιαξ - ΠΑΟΚ 3-2: Το πάλεψε αλλά λύγισε στο τέλος
Ηττήθηκε από τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League (σ.σ. 2-2 το πρώτο ματς στην Τούμπα), με 3-2 και θα συνεχίσει τη ευρωπαϊκή διαδρομή του στα play offs του Europa League, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπραντισλάβας.
Ο «Δικέφαλος» εκτός από την ποιότητα του Άγιαξ που κυριολεκτικά τα χρειάστηκε, είχε να αντιμετωπίσει και την διαιτησία του Άγγλου ρέφερι Πόουσον ο οποίος «έπαιξε» φουλ... έδρα ειδικά μετά το 0-1 που «πάγωσε» το Άμστερνταμ.
Ο Μπίσεσβαρ έδωσε το προβάδισμα στον «Δικέφαλο» στο 23ο λεπτό και ο Τάντιτς, με πέναλτι, στο 43ο λεπτό έκανε το 1-1. Ο Σέρβος, νωρίτερα (32ο λεπτό) έχασε πέναλτι, με τον Πασχαλάκη να διώχνει την μπάλα.
Στο 79ο λεπτό, με κεφαλιά, ο Ταλιαφίκο έδωσε τα ηνία στον Αγιαξ (2-1) και στο 85ο λεπτό, με νέο πέναλτι, ο Τάντιτς «έγραψε» το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα (94ο λεπτό) ο Μπίσεσβαρ.
Άγιαξ: Ονάνα, Μαζράουι, Φέλτμαν, Μαρτίνες, Ταλιαφικο, Φαν Ντε Μπεκ (Ντε Βιτ 90′), Μαρίν (Ντεστ 46′), Μπλιντ, Νέρες (Χούντελαρ 78′), Ζίγιεκ, Τάντιτς.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι (Μίσιτς 82′), Ζαμπά (Λημνιός 71′), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (Σφιντέρσκι 63′), Άκπομ.
Μυστήριο με τους πυροβολισμούς στην Ανάβυσσο: Διαφορετικές εκδοχές από δύο τραυματίες για το συμβάν
10:46
Έξι μεσαιωνικά κάστρα που δεν κατακτήθηκαν ποτέ - Η πολιορκία που σταμάτησε με μια...νεκρή αγελάδα
10:31
Μητσοτάκης: Σήμερα η ανακοίνωση σχεδίου για την έμπρακτη στήριξη των ακριτικών νησιών
10:17
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η λειτουργία 27 βρεφονηπιακών - Επαναλειτουργεί ο σταθμός της Γιαννούλης στη Λάρισα
10:13