Έκλεψαν τις εισπράξεις από το Άρης-Μόλντε
Εκτός από το σοκ του αποκλεισμού από τη Μόλντε, στον Άρη προέκυψε κι άλλο πρόβλημα μετά το παιχνίδι. Οι εισπράξεις από τον αγώνα της Πέμπτης (15/8) έκαναν φτερά!
Ο υπάλληλος της ΠΑΕ Άρης, που πήρε είχε πάρει τις εισπράξεις, έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του! Πρόκειται για τον ξάδελφο του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα. Οι ληστές φαίνεται πως είχαν προσχεδιάσει το έγκλημα και ακολούθησαν τον υπάλληλο στο σπίτι του. Τα ξημερώματα εισέβαλαν σε αυτό, έριξαν σπρέι στον ίδιο, τη σύζυγό του και το νεογέννητο μωρό τους, αρπάζοντας τα χρήματα.
Το ποσό ήταν μεγάλο, καθώς το «Κλ. Βικελίδης» ήταν κατάμεστο για τον αγώνα με τους Νορβηγούς, και υπολογίζεται στα 250.000 ευρώ.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η ΠΑΕ και κινητοποιήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες με μήνυση κατά αγνώστων. Η αστυνομία πήρε καταθέσεις από την οικογένεια του άτυχου υπαλλήλου, τα μέλη της οποίας ήταν σοκαρισμένα από το συμβάν, αλλά καλά στην υγεία τους!
Μία σύλληψη για τη φωτιά στην Πελασγία Φθιώτιδας - Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά
16:58
Πυρκαγιά στο Σπαθάρι της Εύβοιας - Σηκώθηκαν 11 εναέρια μέσα
16:54
Βενεζουέλα: Στις 54.000 οι αγνοούμενοι από τον διπλό σεισμό - Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι διασώστες
16:40
Βοιωτία: 112 για ετοιμότητα και εκκένωση σε Άγιο Βασίλειο - Καλύτερη εικόνα από την Πέτρα
16:28