ΣΠΟΡ

Ο Διούδης σταμάτησε τον Παναθηναϊκό ενώ ο ΠΑΟΚ ψάχνει γκολκίπερ μετά το 2-1 με την Βέροια

Ο Διούδης σταμάτησε τον Παναθηναϊκό ενώ ο ΠΑΟΚ ψάχνει γκολκίπερ μετά το 2-1 με την Βέροια
EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Πρώτος ο Ανέστης έπιασε πέναλτυ στα Γιάννενα για την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε το λάθος του άπειρου Μελίσσα και κέρδισε την Βέροια, ενώ η βραδιά έκλεισε με τον Διούδη να δίνει την ισοπαλία στον Πανιώνιο στην Λεωφόρο.

Στο τελευταίο ματς κεκλεισμένων των θυρών για τον Παναθηναϊκό, το «τριφύλλι» έκανε την καλύτερη εμφάνιση του στο δημιουργικό κομμάτι κόντρα στον Πανιώνιο. Πίεσε, αναπτύχθηκε ορθολογικά και έκανε σωρεία ευκαιριών (αν και απουσίαζε σχεδόν από όλες ο Μπεργκ, κάτι που πρέπει να εξετάσει ο Στραματσιόνι). Γκολ όμως δεν έβαλε, αφού ο Διούδης είχε 11 (!) αποκρούσεις στο φινάλε ενώ και άλλα τελειώματα δεν βρήκαν στόχο. Έτσι έμεινε το 0-0 κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες που κρατούν την «αφύπνισή» τους στο τελευταίο 20λεπτο.

2447615


(Πηγή: EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Νωρίτερα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να έχει εύκολο απόγευμα με τον Μπερμπάτοφ να ευστοχεί από το πέναλτυ στο 42’. Ήρθε όμως το λάθος του άπειρου γκολκίπερ του Μελίσσα στο 65 με τον Μαγιέφσκι να κάνει το 1-1 και να γεμίζει άγχος την Τούμπα. Η λύτρωση ήρθε από τον Αθανασιάδη στο 74 με τον Δικέφαλο να ψάχνει άμεσα γκολκίπερ (πιθανότερη η απόκτηση του Βελλίδη από τον ΠΑΣ), μετά και το νέο τραυματισμό του Γλύκου, που θα τον κρατήσει εκτός για 4 με 5 εβδομάδες.

2447464

(Πηγή: EUROKINISSI/MOTION TEAM)

Στην Τρίπολη η Καλλονή πίστεψε στο θαύμα μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με το εύστοχο πέναλτυ του Μανούσου στο 41. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η γρήγορη ισοφάριση από τον Ιγκλέσιας στο 52 έγειρε την πλάστιγγα για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά μετά ο Γιάννου έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα και ο Ιγκλέσιας με το 2ο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

2447526 copy


(Πηγή: EUROKINISSI/ACTION IMAGES)

Η 18η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ματς του Ολυμπιακού στην έδρα του Πλατανιά την Δευτέρα στις 19.30.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Ξάνθη-Ατρόμητος 2-2
Πανθρακικός-Παναιτωλικός 0-0
Λεβαδειακός-Ηρακλής 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-2
ΠΑΟΚ-Βέροια 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 3-1
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-0
Πλατανιάς-Ολυμπιακός (18/1 19.30)

vathmologia


Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η Ένωση με νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ