Πέθανε κατά τη διάρκεια προπόνησης Ρωσίδα αθλήτρια
Η Ρωσίδα αθλήτρια Μαργκαρίτα Πλανούβοβα έχασε ξαφνικά τη ζωή της κατά τη διάρκεια προπόνησης, σε ηλικία μόλις 25 ετών.
Εντοπίστηκε νεκρή σε ένα χωριό της χώρας και, σύμφωνα με τις πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης, έχασε τη ζωή της λόγω καρδιακής προσβολής.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η νεαρή κατάρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, οι γιατροί, όμως, δεν κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.
Είχε αναδειχθεί πολλάκις περιφερειακή πρωταθλήτρια και αγωνιζόταν στα 60, τα 100 και τα 400 μέτρα με εμπόδια.
Παράλληλα με την καριέρα της στον αθλητισμό, εργαζόταν και ως μοντέλο, όπως αναφέρει η Mirror. Ήταν απόφοιτος τμήματος αθλητισμού.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό της.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: Instagram/ri_pl
Photo 2/5
Πηγή: Instagram/ri_pl
Photo 3/5
Πηγή: Instagram/ri_pl
Photo 4/5
Πηγή: Instagram/ri_pl
Photo 5/5
Πηγή: Instagram/ri_pl
ΚΟΣΜΟΣ
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
ΕΛΛΑΔΑ
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27
ΕΛΛΑΔΑ
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
ΕΛΛΑΔΑ