«Μακάρι να πετύχουμε κάτι τρελό»: Ευχές Αντετοκούνμπο - Καλάθη για το Μουντομπάσκετ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νικ Καλάθης είναι εκ των πρωταγωνιστών του βίντεο που ετοίμασε η FIBA για τις 32 συμμετέχουσες εθνικές ομάδες ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, που ξεκινά αύριο, Σάββατο.
«Ο ουρανός είναι το όριό τους», αναφέρει ο παρουσιαστής για τη «γαλανόλευκη» που διεκδικεί το πρώτο μετάλλιό της, δέκα χρόνια μετά το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας το 2009.
«Μακάρι να πετύχουμε κάτι τρελό φέτος το καλοκαίρι» δηλώνει ο «Greek Freak» και ο Νικ Καλάθης συμπληρώνει: «Μακάρι να φτάσουμε μέχρι το μετάλλιο!».
Ο MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε αρχικά για την εθνική Ελλάδας και τις δυνατότητές της στο Παγκόσμιο Κύπελλο:
«Έχουμε ένα σύνολο παικτών που μπορεί να παίξει φανταστικό μπάσκετ, ένα σύνολο παικτών που κυριαρχεί στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ τη χώρα μου και την οικογένειά μου. Πάντα θα έχω χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Αγαπώ να παίζω μπάσκετ, αγαπώ να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Μακάρι να πετύχουμε κάτι τρελό φέτος το καλοκαίρι».
Εν συνεχεία, ο «Giannis» αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του στην εθνική Ελλάδας με τον αδελφό του, Θανάση:
«Είναι απίθανο. Ήταν ανέκαθεν το όνειρό μας να παίξουμε μαζί στην εθνική ομάδα. Αν του πεις να περάσει μέσα από έναν τοίχο, θα περάσει μέσα από έναν τοίχο. Δε θα κάνει πίσω, δε θα τα παρατήσει, δε θα σκύψει το κεφάλι, θα δώσει το 100%. Θέλουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα να είναι μία απίθανη, μία ονειρεμένη εμπειρία, αλλά θα είναι μόνο η αρχή».
Συνεδριάζει για πρώτη φορά στο Κάιρο η μεταβατική επιτροπή που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
18:30
Δύο συλλήψεις στη Ζάκυνθο για παράνομη βία και παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και ναρκωτικά
18:22
Ηράκλειο: «Χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του 70χρονου που έχασε τον προσανατολισμό του
18:13
Απειλές Τραμπ για δασμούς σε χώρες που του... αντιστέκονται για τη Γροιλανδία» - «Την χρειαζόμαστε»
18:04