ΣΠΟΡ

Ήττα από την Σερβία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για την εθνική πόλο.

Ήττα από την Σερβία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για την εθνική πόλο.
ΑΠΕ ΜΜΕ/EPA/Koca Sulejmanovic

Δεύτερη ευκαιρία για την εθνική Ανδρών της υδατοσφαίρισης το Σάβατο στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αφού χάσαμε καθαρά από την Σερβία 13-7 στον ημιτελικό του Βελιγραδίου.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο 8λεπτο και το 4-3, η εθνική μας ομάδα πόλο έπαθε μπλακ-αουτ στην επόμενη περίοδο. Δεν έβαλε γκολ και οι Σέρβοι, που ήταν εξ αρχής το φαβορί πήραν διαφορά τριών τερμάτων.

16173889


(Πηγή:ΑΠΕ ΜΜΕ/EPA/Koca Sulejmanovic)

Χωρίς καλά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (3/11) και πρόβλημα στην άμυνα στον φουνταριστό η διαφορά μεγάλωσε και δεν καλυπτόταν παρά το δυνατό φινάλε. Τελικό σκορ 13-7 (4-3, 2-0, 4-1, 3-3 και για την Σερβία). 2 γκολ σημείωσαν ο Δελακάς και ο Βλαχόπουλος, και από 1 οι Γούνας, Αφρουδάκης, Κολόμβος.

16173902


(Πηγή:ΑΠΕ ΜΜΕ/EPA/Koca Sulejmanovic)

Πάντως δικαιώθηκε η τακτική μας να αποφύγουμε το μεγάλο φαβορί για το χρυσό νωρίτερα στην διοργάνωση και έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να ανεβούμε στο βάθρο στον μικρό τελικό του Σαβάτου (17.15), με τον ηττημένο του ζευγαριού Μαυροβούνιο-Ουγγαρία (Πέμπτη).

Για τις θέσεις 5-8 οι γυναίκες

Εκτός μεταλλίων θα μείνει η εθνική Γυναικών, που έτσι κι αλλιώς δεν ήταν σε καλή κατάσταση σε αυτό το τουρνουά. Στον καθοριστικό προημιτελικό έχασε εύκολα από την Ιταλία με 10-4 και θα παίξει για τις θέσεις 5 έως 8.

16171339


(Πηγή:ΑΠΕ ΜΜΕ/EPA/Koca Sulejmanovic)

Πρώτος αντίπαλος της εθνικής το μεσημέρι της Πέμπτης η Γαλλία και εφόσον κερδίσουμε, θα αντιμετωπίσουμε τη νικήτρια του ζευγαριού Γερμανία-Ρωσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ