Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ντόχα: «Χάλκινη» η Στεφανίδη
Την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη.
Η Ελληνίδα αθλήτρια υπερέβη τα 4.85μ που είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση και πήρε την 3η θέση, προσθέτοντας μία ακόμη διάκριση στη συλλογή της μετά το χρυσό το 2017 στο Λονδίνο.
Από την πλευρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου έμεινε στην 13η θέση του επί κοντώ με 4.50μ, κατά την 3η ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου της Ντόχα, στην 5η συμμετοχή της στη διοργάνωση και την τρίτη σε τελικό (ήταν 3η το 2015 στο Πεκίνο και 8η το 2011 στην Νταεγού).
Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη πέρασε με την πρώτη τα 4.50μ, αλλά απέτυχε τρεις φορές στα 4.70μ.
Η Κυριακοπούλου, που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής σεζόν λόγω τραυματισμού, έχει ατομικό ρεκόρ 4.83μ και καλύτερη φετινή επίδοση 4.72μ.
Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια έστειλε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης:
«Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Κατερίνα, μας κάνεις υπερήφανους σε κάθε σου αγώνα. Σε ευχαριστούμε θερμά!».
Τι γνωρίζουμε για τον θάνατο ερευνήτριας από πανώλη στη Ρωσιά - Σε καραντίνα σχεδόν 200 άτομα
12:08
Morgan Stanley για METLEN: Σύσταση «Overweight» με τιμή-στόχο τα 5600 ευρώ
12:00
Υεμένη: Ο πρόεδρος αλ Αλίμι μιλά για έφοδο με σκοπό την ανακατάληψη του συνόλου της χώρας
11:59
Ο «Βασιλιάς του Βαλς» André Rieu έρχεται στο TELEKOM Center Athens την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2027
11:44