Ήττα για τον Τσιτσιπά στον τελικό του China Open
Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του China Open και έχασε την ευκαιρία να προσθέσει ακόμη ένα τρόπαιο στο παλμαρέ του.
Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο3 του ταμπλό, ηττήθηκε στη μάχη του τίτλου με 1-2 σετ (3-6, 6-4, 6-1) από τον Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ, Νο4 του κόσμου και Νο1 του ταμπλό.
Στον όγδοο τελικό ATP της καριέρας του, ο Τσιτσιπάς ήταν ανταγωνιστικός στα δύο πρώτα σετ, κατακτώντας το πρώτο με 6-3, ενώ στο δεύτερο έφτασε κοντά στη νίκη, αλλά o Τιμ κατάφερε στο 5-4 να κάνει break και να ισοφαρίσει (6-4).
Από κει και πέρα ο Αυστριακός με τη ψυχολογία στα ύψη και με τον Τσιτσιπά... εκτός αγώνα, πήρε εύκολα το σετ με 6-1 και δικαιολογημένα πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.
Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι τελικοί ATP το 2018 σε Βαρκελώνη, Τορόντο, Στοκχόλμη και το 2019 σε Μασσαλία, Ντουμπάι, Εστορίλ και Μαδρίτη.
SPONSORED
Διεθνής διάκριση για το ΕΚΠΑ: Κατέγραψε υψηλές επιδόσεις σε 24 επιστημονικά πεδία
17:25
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Νέα ταξιδιωτική οδηγία σε αφρικανικές χώρες λόγω της επιδημίας του Έμπολα
17:16
Η «καυτή» ατάκα Φλωρίδη «βρείτε καλό δικηγόρο» και η απάντηση Κωνσταντοπούλου για «αποθήκη αχρήστων»
17:11
Ποιοι βλέπουν άνοδο του αλουμινίου στα 4.000 δολάρια ανά τόνο το επόμενο τρίμηνο
17:05