ΣΠΟΡ

Super League:Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό

Super League:Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό
Eurokinissi

Eπιστροφή στις νίκες για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό καθώς, έστω και δύσκολα, κέρδισε τη Scoda Ξάνθη με 1-0 διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί του.

Ο Άλαν Πουλίδο ήταν το πρόσωπο του παιχνιδιού καθώς στην πρώτη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα των πρωταθλητών σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Μάρκο Σίλβα παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές καθώς από τη μία είχε αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και καρτών και από την άλλη ήθελε να προφυλάξει ορισμένους ποδοσφαιριστές ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης «κόλλησαν» στο μηδέν. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, βρήκε σωρεία ευκαιριών όμως μία τα δοκάρια και μία η εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα Μπαντή δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει τη νίκη. Έτσι, οι δύο ομάδες παραμένουν συγκάτοικοι στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς,

PANIONIOS ASTERAS

Στο ντέρμπι ουραγών, η Καλλονή πήρε σπουδαία νίκη στη Μυτιλήνη επί του Πανθρακικού. Η ομάδα του Καραγεωργίου κέρδισε 2-0 τους Θρακιώτες πλησιάζοντάς τους στους 3 βαθμούς. Τα γκολ της Καλλονής πέτυχαν οι Φαβάλι και Αναστασιάδη, ενώ μετά την ήττα του Πανθρακικού η θέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της ομάδας θεωρείται επισφαλής.

eleftheropoulos

Στα αυριανά παιχνίδια ξεχωρίζει το ντέρμπι δικεφάλων μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενώ ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Λειβαδιά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας Ατρόμητου-ΠΑΣ αλλά και το Βέροια-Παναιτωλικός.

Η αγωνιστική θα κλείσει τη Δευτέρα με το Ηρακλής-Πλατανιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ