ΣΠΟΡ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έστειλε επιστολή στην Γιουνάιτεντ για να καθίσει στον πάγκο της

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έστειλε επιστολή στην Γιουνάιτεντ για να καθίσει στον πάγκο της
Reuters / John Sibley

Μέχρι και επιστολή φέρεται να έστειλε ο Ζοσέ Μουρίνιο στα μέλη του ΔΣ της Γιουνάιτεντ για να τους εξηγήσει τους λόγους, σύμφωνα με τους οποίους θα πρέπει να αναλάβει την θέση του προπονητή.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η INDEPENDENT που αποκαλύπτει ότι ο Special ONE έγραψε μια 6σέλιδη επιστολή προς τα μέλη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε αυτή ο Ζοσέ Μουρίνιο παραθέτει αναλυτικά τους λόγους, που πιστεύει ό ίδιος, ότι είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λουίς Φαν Χάαλ, επιχειρώντας να κάμψει τις αντιρρήσεις ενός αριθμού μελών της ομάδας, που δεν τον θέλουν.

Εξηγεί την προπονητική του φιλοσοφία, τις αγωνιστικές επιλογές που θα κάνει για να επανέλθει στην κορυφή ο σύλλογος. Ακόμη και τις κινήσεις στις μετεγγραφές, που θα πρέπει να γίνουν ώστε να βρει την αίγλη της η Γιουνάιτεντ.

Εφόσον η πληροφορία επιβεβαιωθεί, ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ξεκάθαρα ότι το Ολντ Τράφορντ αποτελεί τον διακαή πόθο του, από τότε που τον απέρριψαν ως διάδοχο του σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Για αυτό και προέβη στην πρωτοφανή αυτή κίνηση, να αποστείλει γράμμα, μέσω του διάσημου ατζέντη του Ζόρζε Μέντες. Ο οποίος πάντως φρόντισε να το διαψεύσει με ανάρτησή του στο Διαδίκτυο. "Ουδείς διανοείται ότι ένας προπονητής όπως ο Μουρίνιο θα έστελνε γράμμα για να ζητήσει δουλειά. Είναι γελοίο και ανήκουστο".

Από την πλευρά του συλλόγου δεν υπήρξε προς το παρόν αντίδραση στο δημοσίευμα, ενώ πρόσφατα, όταν η Γαλλική Equipe είχε αποκαλύψει ραντεβού της Γιουνάιτεντ με τον Γκουαρντιόλα, υπήρξε η σχετική διάψευση.

Η ήττα πάντως από την Σαουθάμπτον βάρυνε και πάλι το κλίμα για τον Φαν Χάαλ και μάλιστα ειδικοί, που διαβάζουν τα χείλη, υποστηρίζουν ότι η κάμερα συνέλαβε τον σερ Αλεξ να λέει σε διπλανό του μετά το ματς για τον Ολλανδό, «αυτός έχει φύγει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ