ΣΠΟΡ

Εισβολή κουκουλοφόρων στο Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League

Εισβολή κουκουλοφόρων στο Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/INTIME

Ομάδα 30 ατόμων έκανε επίθεση στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη με φωτοβολίδες, καδρόνια και ρόπαλα, εναντίον των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Youth League, εξελισσόταν ομαλά μέχρι το 84’.

Οι Βαυαροί προηγούνταν 4-0 στο σκορ και κάπου εκεί, από την πλευρά του πάρκινγκ επί της οδού Αγίας Άννης, που χρησιμοποιείται από τους επισκέπτες του προπονητικού κέντρου των Πειραιωτών στο Ρέντη, επικράτησε αναβρασμός.

Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων εμφανίστηκε εκεί, φόρεσε κράνη και κουκούλες, κάποιες από αυτές ερυθρόλευκες και με διακριτικά του Ολυμπιακού, και επιτέθηκε σε οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου που ήταν στο γήπεδο.

Εκτοξεύτηκαν φωτοβολίδες με «στιλό», ενώ έγιναν επιθέσεις με καδρόνια και ρόπαλα και για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός.

Η αναμέτρηση σταμάτησε, με τους παίκτες της Μπάγερν να είναι σοκαρισμένοι και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται.

Όταν τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν, οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν προς την πλευρά των οπαδών της Μπάγερν και απολογήθηκαν για το απαράδεκτο περιστατικό, ενώ τους χειροκρότησαν ενθαρρύνοντάς τους να μείνουν στο γήπεδο.

Όταν η κατάσταση ηρέμησε, οι δυο ομάδες άρχισαν διαβουλεύσεις με τον διαιτητή Μάριους Αβραάμ από τη Ρουμανία για την τύχη του αγώνα.

Όση ώρα γινόταν οι συζητήσεις, οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων κάθονταν μαζί στη σέντρα και συζητούσαν για αυτό που έγινε.

Παράλληλα, οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων πλησίασαν τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου και τους έδωσαν νερά και άλλα είδη που χρειαζόντουσαν, ενώ τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση το παιχνίδι συνεχίστηκε για τρία λεπτά με τους παίκτες των δυο ομάδων να συμφωνούν πως θα ανταλλάσσουν πάσες στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης, όπως κι έγινε..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ