ΣΠΟΡ

Η κόντρα Καρλέουσα – Βράνιες καλά κρατεί: «Eυχαριστώ» της τραγουδίστριας στους οπαδούς του ΟΣΦΠ

Η κόντρα Καρλέουσα – Βράνιες καλά κρατεί: «Eυχαριστώ» της τραγουδίστριας στους οπαδούς του ΟΣΦΠ
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME

Η θυελλώδης κόντα του Όγκνιεν Βράνιες με την Γελένα Καρλέουσα είχε απασχολήσει ιδιαιτέρως τους προηγούμενους μήνες και συνεχίζει να απασχολεί. Απόδειξη το κορεό που ανήρτησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και το οποίο ήταν... εξαιρετικά αφιωρωμένο στην τραγουδίστρια από την Σερβία.

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής είναι… κόκκινο πανί για τους οπαδούς του Ολυμπιακού λόγω των όσων έχει πει και αναρτήσει ανά καιρούς στα social media. Ήταν λογικό, λοιπόν, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» να περιμένουν τον στόπερ της ΑΕΚ… πως και πως!

Μάλιστα, του είχαν ετοιμάσει και… κορεό από το γνωστό σκάνδαλο με τη Γελένα Καρλέουσα και τις φωτογραφίες από την ιδιωτική τους συνομιλία, που η ίδια είχε διαρρεύσει στον Τύπο για να τον γελοιοποιήσει! Ο Βράνιες έδωσε συνέχεια με μια ανάρτηση στο Instagram ανάλογου επιπέδου και… σεξουαλικού περιεχομένου, με την ΑΕΚ μάλιστα να τον καλεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του.

2228352

Πηγή: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME

Το σίριαλ, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Η Γελένα Καρλέουσα είδε όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο και έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού! Ανάρτησε, μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό σχετική φωτογραφία από το πέταλο της Θύρας 7 και αποκάλεσε τος οπαδούς των Πειραιωτών «αδέρφια» της!

karleusa

Η ανάρητηση της τραγουδίστριας/Πηγή: karleusastar/Instagram



ΔΗΜΟΦΙΛΗ