Μπάσκετ: Νίκη Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΠΑΟ
Ο Ολυμπιακός ήταν νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έγινε στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League.
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 80-66, κάλυψαν την διαφορά της ήττας τους στον πρώτο γύρο και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλες διαφορές από την αρχή του αγώνα.
Χαρακτηριστικά, η πρώτη περίοδος έληξε με τους παίχτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να προηγούνται με 27-9. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο με το ημίχρονο να κλείνει με 53-29.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέκαμψε και κατάφερε να μειώσει έως τους 9 πόντους (68-59). Στο τέλος όμως ο Ολυμπιακός ήταν εύστοχος σε τρίποντα που επιχείρησε και η τελική διαφορά διαμορφώθηκε στους 14 πόντους.
Δεκάλεπτα:
27-9, 53-29, 66-54, 80-66
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 7, Σπανούλης 17 , Στρόμπερι 14 , Πρίντεζης 5, Μάντζαρης 4, Τζόνσον-Όντομ 2, Παπαπέτρου 3, Μιλουτίνοφ 6, Αγραβάνης, Χάκετ 16 , Αθηναίου 6 (2).
Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Γιάνκοβιτς, Φελντέιν 16 , Γκιστ 10, Καλάθης 3, Κούζμιτς 3, Πάβλοβιτς 3, Μποχωρίδης, Φώτσης 9 , Ραντούλιτσα 12, Παππάς 2, Διαμαντίδης 8 .
Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το δυάρι στην Αστόρια στην πολυτελή κατοικία του δημάρχου της Νέας Υόρκης
23:56
Συρία: Ένας χρόνος από την ανατροπή του Άσαντ - Δικαιοσύνη υπόσχεται ο αλ Σάρα
23:45
Libya Observer: Η ανατολική Λιβύη κατά Ελλάδας για «ανεύθυνα σχόλια» για το τουρκολιβυκό Μνημόνιο
23:44
Οι αγρότες στόλισαν τα μπλόκα: Λαμπιόνια στους δρόμους, αυτιά ταράνδων, χριστουγεννιάτικα δέντρα (pics)
23:34