ΣΠΟΡ

Ανησυχία της κόρης του Μαραντόνα για την υγεία του - Με... αποκλήρωση απαντά ο «Ντιεγκίτο»

Ανησυχία της κόρης του Μαραντόνα για την υγεία του - Με... αποκλήρωση απαντά ο «Ντιεγκίτο»
AP Photo/Gustavo Garello

Ανησυχία για την υγεία τού Ντιέγκο Μαραντόνα εκφράζει η κόρη του, Τζιανίνα.

Η 30χρονη κόρη του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, σημείωσε: «Δεν πεθαίνει γιατί το έχει αποφασίσει το σώμα του, πεθαίνει μέσα του και δεν το αντιλαμβάνεται».

«Προσευχηθείτε. Σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ», ανέφερε σε σειρά αναρτήσεων που έκανε στα social media.

Βέβαια, η 30χρονη δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του πατέρα της, ωστόσο μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως μιλά για εκείνον, στηριζόμενα και σε μία φωτογραφία που ανέβασε.

Ο 58χρονος Μαραντόνα, ο οποίος πλέον εκτελεί χρέη προπονητή στην ομάδα Gimanisia La Plata, έχει τοποθετηθεί δημόσια για τα προβλήματα υγείας του, αλλά και τις εξαρτήσεις του.

Σε μία ακόμη ανάρτηση, η Τζιανίνα Μαραντόνα δημοσίευσε μία τοιχογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια – ως νήπιο – να κρατά το χέρι του πατέρα της.

«Δώσε μου το χέρι σου ξανά», γράφει.

https://www.instagram.com/p/B4PeecpJgSr

Ο «Ντιεγκίτο» απαντά με… αποκλήρωση

Ο Μαραντόνα, όταν ενημερώθηκε για τις αναρτήσεις της κόρης του, έσπευσε να διευκρινίσει ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Θέλω να σας πω ότι δεν πεθαίνω. Ζω πολύ ειρηνικά γιατί δουλεύω», αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του και τονίζει ότι δεν γνωρίζει σε τι ακριβώς αναφέρεται η κόρη του.

«Γνωρίζω, πως όσο γερνάει κάποιος, ανησυχούν περισσότερο για το τι του συμβαίνει, για το τι κάνει. Εγώ, το λέω σε όλους, δεν θα σας αφήσω τίποτα. Δεν θα δώσω όσα έτρεξα για να αποκτήσω στη ζωή μου. Θα τα δωρίσω».

https://www.instagram.com/p/B4dH_utlZNB

ΔΗΜΟΦΙΛΗ