ΣΠΟΡ

Η Κουρδική TV «ανακάλυψε» τον μικρό με την φανέλα του Μέσι φτιαγμένη από σακούλες σκουπιδιών

Η Κουρδική TV «ανακάλυψε» τον μικρό με την φανέλα του Μέσι φτιαγμένη από σακούλες σκουπιδιών
Twitter / @messi10stats

Το μυστήριο με τον πιτσιρικά που φόρεσε την φανέλα του Μέις φτιαγμένη από σακούλες σκουπιδιών φαίνεται ότι βρήκε απάντηση.

Το Διαδίκτυο πήρε φωτιά πριν λίγες ημέρες με μια φωτογραφία ενός μικρού θαυμαστή του Μέσι, που φόρεσε φανέλα της Αργεντινής με το νούμερο 10 φτιαγμένη από σακούλες σκουπιδιών. Όλοι ήθελαν να μάθουν την ταυτότητα του μικρού παιδιού.

Το μυστήριο φαίνεται ότι λύθηκε και ο μικρός Χαμίντ παρουσιάστηκε στην Κουρδική τηλεόραση. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο σταθμός Kurdistan 24 TV. Προβλήθηκε συνέντευξη με τον μικρό, που αυτή την φορά εμφανίστηκε με μια καινούργια εμφάνιση της Μπαρτσελόνα να καμαρώνει.

Ο Χαμίντ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ζει στο Κουρδικό Ιράκ, στην πόλη Dohuk με την μητέρα του καθώς ο πατέρας του ανήκει στην Κουρδική αντίσταση και πολεμά τον ISIS. Η φωτογραφία με την φανέλα από σακούλες σκουπιδιών, που έγινε viral, είναι 2 ετών παλιά.

«Μου αρέσει ο Μέσι. Είναι τρομερός παίκτης». Υπάρχουν πάντως και εκείνοι που αμφισβητούν το ρεπορτάζ, ότι ο μικρός Χαμίντ είναι τελικά το παιδάκι, που όλοι αναζητούν, υποστηρίζοντας ότι κάποια χαρακτηριστικά του (αφτιά) δεν μοιάζουν στην πρώτη φωτογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ