Ο Ρικ Πιτίνο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ
Έπειτα από μια συνάντηση διάρκειας μίας ώρας, ο Ρικ Πιτίνο και η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κατέληξαν σε συμφωνία και πλέον ο Αμερικανός προπονητής αναλαμβάνει και επίσημα την εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο Ρικ Πιτίνο έφτασαν σε συμφωνία και πλέον ο Αμερικανός θρύλος της προπονητικής μπορεί να λογίζεται ως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «επίσημης αγαπημένης».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ρικ Πιτίνο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να έχει ως στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά της FIBA (23-28 Ιουνίου).
Στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, που αρχίζουν τον Φεβρουάριο, δεν θα είναι στον πάγκο ο «Hall of Famer», αλλά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.
«Ήταν μια ωραία συνάντηση, τα είπαμε και συμφώνησα να δεχθώ την πρόταση. Θα περάσω τον χειμώνα βλέποντας την ομάδα στο βίντεο, και το καλοκαίρι θα είμαι πανέτοιμος», δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο αμέσως μετά τη συνάντηση στην ΕΟΚ.
Οδηγοί ταξί στη Σάμο χρέωσαν πελάτες μεγαλύτερο κόμιστρο από το επιτρεπόμενο και συνελήφθησαν
23:29
«Παραμείνεται στο σπίτι»: Δραματικές εκκλήσεις για τις πυρκαγιές στον Καναδά - Τοξικός ο αέρας
23:16
Νέο σφυροκόπημα ΗΠΑ σε Ιράν: Θέλουν συνάντηση λέει ο Τραμπ - Κλειστό το Ορμούζ απαντά η Τεχεράνη
23:06
CNNi: Ερευνώνται τα κινητά στελεχών του Λευκού Οίκου - Ψάχνουν την διαρροή για το Air Force One
22:56