ΗΠΑ: Νεκρή 20χρονη αθλήτρια της ενόργανης μετά από ατύχημα σε προπόνηση
Η 20χρονη αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Melanie Coleman, άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης.
Η νεαρή έπεσε κατά τη διάρκεια μίας άσκησης ρουτίνας στους ασύμμετρους ζυγούς και τραυμάτισε την σπονδυλική της στήλη, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ στο οποίο φοιτούσε.
«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της Melanie», ανέφερε, με τη σειρά του, ο αθλητικός διευθυντής του Ιδρύματος και έκανε λόγο για ένα συνταρακτικό γεγονός «για τους προπονητές και τις συναθλήτριές της».
«Είμαστε σίγουροι πως η ψυχή, το γέλιο και το χιούμορ της θα αναβιώνουν μέσω των ανθρώπων που την αγαπούσαν περισσότερο», σημείωσε η οικογένεια της Coleman και γνωστοποίησε πως θα δωριστούν τα όργανά της.
Η 20χρονη σπούδαζε νοσηλευτική και προπονούσε μικρά κορίτσια που ήθελαν να ασχοληθούν με το άθλημα.
College gymnast Melanie Coleman dies after a fall on the uneven bars, by Evan Simko-Bednarski and Holly Yan, CNN
Χειμερινές εκπτώσεις: «Πρεμιέρα» τη Δευτέρα 12/01 - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00
Πώς θα αυξηθεί η προσφορά των ακινήτων στην αγορά - Παρεμβάσεις και μέτρα
02:00
Σταθερή παραμένει η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου της ΔΕΗ - Έκπτωση 11%
01:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού: Ποιες περιοχές καλύπτει και ποια τα οφέλη για τους κατόχους
00:30